Femklövern

Den våldtagna polisen Marie kämpar för att hitta sina gärningsmän. Snart går preskriptionstiden för brottet ut. Hennes starka intuition vägleder henne framåt, samtidigt som hon vet att hon behöver fakta för att få någon fälld. Parallellt utreder hon omständigheterna kring ett egendomligt mord och snart sitter tre män anhållna. Trots Maries intuitiva föraning om deras skuld uppstår två frågor: Hur långt är en man beredd att gå för att få ligga? Och skulle någon kunna utnyttja det för egen vinning?

Femklövern är en kriminalroman om hur olika maktstrategier och normer både kan forma ett samhälle och förblinda det. Den handlar också om acceptans och försoning.

Sagt om boken

”En snabbläst bok med intressanta och bra gestaltade karaktärer. Tankeväckande att läsa om moral och hur man själv skulle agera. Hur det finns två sidor av att mynt. Är en man beredd att göra vad som helst för att ”få till det?” Använder kvinnorna det som ett maktmedel?”
Lisa-Marie
”Du skapar en bra spänning och intresse på ett psykologiskt vis. Bra texthantering och fantastiska, olika karaktärer. Jag gillar själva huvudmeningen – att även män kan misshandlas och att kvinnor kan använda manipulativa krafter i relationer. Ett viktigt, sedan alltid undansopat problem. Du får en stark 4/5.”
Sofia
”En spännande kriminalroman som sätter fingret på hur olika maktstrategier kan styra och förblinda oss, sociala normer i förändring och hur vi gärna anpassar vår moral för att slippa känna skuld… Om politisk korrekthet och censur gör att vi inte längre vågar/får diskutera, ta upp ”känsliga” ämnen eller ifrågasätta, då tycker jag att klimatet i samhället har blivit obehagligt på riktigt. Tack för att du vågar!”
– Eva-Lotta

Så här beställer du ett signerat ex

  1. Fyll i och skicka beställningsmailet genom att klicka här »
  2. Swisha 249 kr till 0702-31 22 50 (moms och frakt ingår).                I meddelandefältet anger du ditt för- och efternamn.

Då betalningen är mottagen, skickas din beställning till adressen du angav i mejlet så snart boken har kommit ut.

↑ Till toppen